Rólunk

Egyesületünk több mint fél évszázada működik a Pécs, Diófa utcai sporttelepén, és szeretettel várja a sportolni, kikapcsolódni, feltöltődni és szórakozni vágyó vendégeit.
Az elmúlt évek fejlesztései során a főként tenisz fókuszú sporttelep több sportágnak és kikapcsolódási lehetőségnek is helyet adott, így a 13db salakos valamint 1db műfüves tenisz pálya mellett centrumunkban megtalálható 2db zárt téri (fűtött) asztali tenisz terem, fitnessz terem, szauna, jakuzzi, és egy kültéri medence is.
A téli időszakban komplexumunkban három fedett teniszpálya áll rendelkezésre a sportág kedvelői számára, valamint az őszi korai sötétedés időszakára két kültéri salakos pályát tudunk kivilágítani a kényelmes és színvonalas játékhoz.
Amennyiben csak kikapcsolódni, szórakozni szeretne, úgy figyelmébe ajánljuk klubhelységünket és annak terasztát, ahol (együttesen) akár 50 fő kényelmes szórakozására van lehetőség felkészített konyha és kültéri sütés, főzés lehetőségekkel.
Sporttelepünkön a nyári időszakban gyermekek számára tenisz táborokat és képzéseket szervezünk, de képzett oktatókkal segíteni tudunk akkor is ha most ismerkedne meg a tenisz sporttal, vagy fejlesztené tudását.

Sporttelepünk csodálatos zöld, gondozott természeti környezetben várja vendégeit, teljesen körbezárt, biztonságos körülményeket biztosítva, a telephelyen belüli parkolási lehetőséggel.

Amennyiben egyesületünk lehetőségei felkeltették érdeklődését bátorítjuk nézzen körül honlapunkon, és reméljük nemsokára személyesen is üdvözölhetjük Önt sporttelepünkön!

Történetünk

A Pécsi Elektromos Sportegyesület 1968. március 2-án, üzemi sportegyesületként, alakult meg, és 1986-ig mint, Dédász SE működött. 1986-ban az egyesület felvette a Pécsi Elektromos SE nevet, majd 1975-től önálló sportegyesületként kezdte meg működését.

Az elmúlt 37 évben Varga János töltötte be az ügyvezető elnöki posztot, aki 1968-ban -alakulástól- a klub titkáraként kezdte meg aktív működését. János irányítása alatt számos fejlesztés valósult meg a Pécs, Diófa utcai sporttelepen, munkássága révén alakult ki a telephely mostani vendégszerető arculata, ami az egyesületet megbecsülté és egyedivé teszi Pécs városában. Mindenki „Jani bácsi”-ja a mai napig aktívan részt vesz az egyesület életében, amit kollégái, és a klubtagok szeretettel és tisztelettel üdvözölnek. 2023-ban Varga Gábor vette át az ügyvezető elnöki pozíciót, aki fiatalságával és energiájával új színt és lendületet hozott az egyesület életébe.

Döntő fordulat a Klub életében az 1979-ben megalakult Tenisz szakosztály, melynek első elnöke Kisteleki Gusztáv volt, előtte különböző szabadidős szakosztályok működtek a klubon belül. Ettől kezdve sorra épültek a pályák, 1975-ben kettő, 1982-ben három, 1985-ben pedig öt teniszpálya épült.

Az időközben megépült műanyag pálya mellett 1996-ban még két salakos pályát is építettek. Három pályára sátortető került, így a tagok télen is gyakorolhatják e szép sportágat. A létesítményt 1996-ig a Dédász működtette, azóta teljesen önállóan működnek, de a Dédász jogutódja az E-on továbbra is támogatja a klubot.

Az évek során megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően ma már 13 db salakos teniszpálya, 1 db műfüves teniszpálya, 2 db fedett asztalitenisz pálya, fitnesz terem, szauna, jakuzzi és kültéri medence várja a sportolni vágyókat.

Szolgáltatásaink

A sportlehetőségek mellett szaunával és kültéri jakuzzi-val is rendelkezünk, valamint rendezvény helyszínként is szolgálunk: bérelhető céges rendezvényekre, családi eseményekre, születésnapokra.

Kiemelt támogatónk

Támogatóink

Híreink

2023.10.31.

Évadzáró verseny 2023 szeptember 30-október 01

Fotón a profi/amatőr versenyszám eredményhirdetése

Elolvasom